kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Sınavları Ne Zaman?

2020 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Sınavları Ne Zaman? KPSS Önlisans, Ortaöğretim, Din Hizmetleri Alan Bilgisi ne zaman gerçekleştirilecek? KPSS Ortaöğretim Sınav Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak?

A+
A-

Yeni tip Koronavirüs salgını gölgesinde geçen 2019-2020 eğitim öğretim dönemi tamamlandı. Üstelik yine bu şartlar alında Kamu Personeli Seçme Sınavı yapıldı. Genel Kültür-Genel Yetenek, Alan Bilgisi ve ÖABT aşamalarına binlerce kişi katıldı. 22 Ekim 2020 tarihinde de sınav sonuçları açıklandı. KPSS Lisans sonuçlarının da açıklanmasıyla gözler şimdi de Önlisans ve Ortaöğretim KPSS’ye çevrildi. Bu sınavların ne zaman yapılacağı, hangi tarihte sonuçların açıklanacağı merak ediliyor. Peki KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav yerleri ve giriş belgesi açıklandı mı?

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim Ne Zaman?

Türkiye’de lise mezunu, 2 yıllık yüksek okul mezunu binlerce kişi bulunmaktadır. Bu kişiler memur olmak için her yıl çalışmaktadır. Bu kapsamda düzenlenen KPSS’ye girmektedir. Bu nedenle sınav tarihleri, sınav giriş yerleri ve belgeleri ile ilgili sık sık soru sorulur.

KPSS Önlisans tarihi: 25 Ekim 2020

KPSS Ortaöğretim tarihi: 22 Kasım 2020

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi tarihi: 27 Aralık 2020

KPSS Ortaöğretim Sınav Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 22 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgeleri Ekim ayı itibarıyla yayınlanmadı. Sınavdan 1 hafta-10 gün önce belgeler yayınlanacak ve sınav giriş yerleri belli olacak. Bu kapsamda 12 Kasım 2020 tarihinden itibaren ÖSYM sayfasını kontrol etmeniz gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.