kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ASAT İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

ASAT İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu nasıl yapılır? Antalya Nedir? Nüfusu Kaç? ASAT Nedir? Ne Demek? Açılımı Ne? ASAT İş İlanları ve Personel Alımı ASAT İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? ASAT Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri ve Adresi

21. yüzyılda ülkelerin en önemli gündemi istihdam konusu oldu. İşsizlikle mücadelede yeni politikalar üretmek, yeni istihdam alanları oluşturmak için çalışmalar başlatıldı. Devlet, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra belediyelere de önemli görevler düşüyor. Çünkü belediyeler ve belediyelere bağlı kurum ve kuruluşlar, şirketler istihdama önemli bir katkı sağlıyor. Özellikle de turizmin başkenti olan Antalya’da büyükşehir belediyesine bağlı ASAT iş ilanları ile dikkat çekiyor. Peki ASAT iş ilanları ve personel alımı ne zaman? ASAT nedir? Ne demek? Açılımı nedir? ASAT iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Antalya Nedir? Nüfusu Kaç?

Antalya, Türkiye’nin en büyük en kalabalık şehirlerinden biridir. Ülkenin en kalabalık 5. şehri olan Antalya’nın yaz aylarında gelen turistlerle nüfusu 2’ye hatta 3’e katlanmaktadır. Günümüzde nüfusunun 2 buçuk milyonu geçtiği bilinmektedir. Şehirde 19 ilçe ve belediye ve bu belediyelerde toplam 910 mahalle bulunmaktadır. Turizm cenneti olan, cazibe merkezi olan firmada belediye hizmetlerinin kesintisiz ve kaliteli verilmesi için sık sık personel alımı yapılmaktadır. Ayrıca belediyeye bağlı pek çok şirket şehirdeki yaşam kalitesini artırmaya çalışmaktadır. Kamu ilanı

<div></div>

ASAT Nedir? Ne Demek? Açılımı Ne?

Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin kısaltması ASAT’tır. Antalya’da yaşayan vatandaşların, gelen turistlerin temiz su ihtiyacını karşılamak, atık sularla mücadele etmek için görev yapmaktadır. Genel müdürlüğün tarihi 1928 yılına kadar uzanmaktadır. Elektrik hizmetleri vermek için kurulan genel müdürlük daha sonra su hizmetleri vermeye başlamıştır. Genel müdürlükte 1 genel müdür, 1 genel müdür yardımcısı ve 3 yönetim kurulu üyesi görev yapar. Yönetim kurulu üyelerinin görev süresi 3 yıldır.

<div></div>

ASAT İş İlanları ve Personel Alımı

Antalya’da pek çok ilçe bulunmaktadır. Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik ilçelerinde su hizmetlerini sağlayan ASAT Genel Müdürlüğü de bünyesine her yıl onlarca personel alımı yapmaktadır. Su hizmetlerinin aciliyeti, önemi, vazgeçilmezliği nedeniyle personel alımında sınırlandırma olmayan genel müdürlük önemli bir istihdam kapısıdır. ASAT iş ilanları temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, işçi, şoför, avukat, biyolog, mühendis, engelli çalışan, teknisyen vb. kadroları için yayınlanır. İş ilanlarına lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvurabilir.

ASAT İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

ASAT Genel Müdürlüğüyle ilgili her türlü soru, sorun, talep, itiraz, başvuru için firmanın resmi internet sitesi ‘asat.gov.tr’ adresidir. İnternet sitesi üzerinden duyuru, insan kaynakları bölümünden iş başvurusu yapılabilir. İş başvurularının nereden veya nasıl yapılacağı öğrenilebilir. Ayrıca Antalya’da ASAT Genel Müdürlüğüne giderek bilgi almak ve işlem yapmak da mümkündür.

<div></div>

ASAT Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri ve Adresi

Adres : Fabrikalar Mah. Dumlupınar Bulvarı No:3 ANTALYA
Santral : 0.242.310 12 00
Faks : 0.242.310 12 01
Lara Arıtma : 0.242.352 02 58
Hurma Arıtma : 0 242 259 56 20
Satın alma Faks : 0.242.310 12 10
Muhasebe Faks : 0.242.3101398
WhatsApp İhbar Hattı: 0530 676 67 67
E-mail: info@asat.gov.tr

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.