kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Nükleer Düzenleme Kurumu Personel Alımı 2019

13 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan ilan ile Nükleer Düzenleme Kurumu 15 personel alımı yapacağını duyurdu. Alım başvuruları, başvuru koşulları ve diğer detaylar yazımızda.

9 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan 702 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Kurulan Nükleer Düzenleme Kurumu, 2019 yılı için 15 kişilik personel alım ilanı yayımladı. Alım koşulları, sınavı, başvuru süreci ve diğer detayları yazımızda bulabilirsiniz.

2019 Nükleer Düzenleme Kurumu Personel Alım Şartları

Nükleer Düzenleme Kurumu 2019 yılında 15 kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Alım için adayların 2018 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavında KPSS P3 puan türünden en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir. 

Alıma başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin Hukuk Fakülteleri’nden veya İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İktisat ya da Siyasal Bilgiler Fakülteleri’nin birisinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Alım yapılacak olan unvan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği ya da kısaca VHKİ unvanıdır. 

Alım için başvuruda bulunacak olan adayların memuriyet için gerekli aşağıda yer alan temel şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir;

1) Türk Vatandaşlığı
2) 40.madde yaş şartlarına sahip olmak.
3) 41.madde öğrenim koşullarına sahip olmak.
4) Kamu hakkından mahrumiyeti olmamak.
5) TCK – 53.madede belirtilen süreler geçmiş dâhi olsa kasti bir suç sebebiyle bir yıl ve daha fazla süreli hapis cezasına veya affedilmiş dahi olsa devlet güvenliğine karşı işlenen suçlar ile Anayasa düzenine ve düzenin işleyişine karşı suçlar, irtikap, zimmet, dolandırıcılık, rüşvet, hırsızlık, güveni kötüye kullanım, sahtecilik, hileli iflas, edimin ifasına ve ihaleye fesat karıştırma, suç kaynaklı mal varlığını aklamak ve kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamış olmak.
6) Askerlik ile alakası olmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise bile askerlik vazifesini gerçekleştirmiş ya da bu vazifeyi tecil ettirmiş olmak veya yedek sınıfa alınmış olmak.
7) Görevini yerine getirmesine mani olacak düzeyde akıl rahatsızlığı sahibi olmamak.
8) Güvenlik veya arşiv araştırması gerçekleştirilmiş olmak.

2019 Nükleer Düzenleme Kurumu Personel Alım Başvuruları Ne Zaman?

Başvurular 4 Ekim 2019 tarihine kadar sürecektir. Adaylar aşağıda yer vereceğimiz ilanın tam metninde yer alan belgeler ile Kuruma bizzat elden ya da posta yoluyla başvurularını gerçekleştireceklerdir. 

nukleer

2019 Nükleer Düzenleme Kurumu Sınavı

Nükleer Düzenleme Kurumu 2019 VHKİ alımını düzenleyeceği sözlü mülakat ile gerçekleştirecektir. Sözlü mülakatlar 21 Ekim 2019 tarihinde başlayacak 25 Ekim 2019 tarihine kadar sürecek ve Ankara’da yapılacaktır.

 

Sözlü mülakatta adaylara;

Genel Yetenek ve Genel Kültür alanlarından sözlü sorular yöneltilecektir. Konuların alt başlıklarını yine ilanın tam metninde detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Nükleer Düzenleme Kurumu 2019 VHKİ Alım İlanının TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2019 Nükleer Düzenleme Kurumu Alım Sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve bilgi almak için FORUM başlığımızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.