kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2020

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alım ilanı yayınlandı! Mesleğe kaç kişi alınacak? Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

A+
A-

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından 2020 yılında yürütülmek üzere Uzman Yardımcısı Alım ilanı yayınlandı! 2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı başvuru şartları neler? Kimler 2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımına başvuruda bulunabilir? Sınavı ne zaman ve nerede? Başvurular ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde;

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikle memuriyet için geçerli temel koşulları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların 2018 yılında ve 2020 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavları’nın birisinde KPSS P1 veya KPSS P2 puan türlerinin birisinden en az 80 puan almış olmaları şarttır. Ayrıca adayların sınavın yapılacağı 2020 yılının birinci günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları ve herhangi bir engel sahibi olmamaları gerekmektedir. Kamu Haber

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 27 Ocak 2020 tarihinden 10 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını KGK resmi internet sitesinde yer alan başvuru formu ile gerçekleştireceklerdir.

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Yazılı Sınavı Ne Zaman ve Nerede?

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımının ilk aşaması olan yazılı sınav 21 Mart 2020 tarihinde Ankara’da yapılacak. Gerçekleştirilecek olan yazılı sınav klasik usulde olacak ve adayların mezuniyet alanlarına dair sorulardan meydana gelecek.

kgk bina

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvurabilecek?

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların; Elektronik ve Haberleşme, Elektrik – Elektronik, Elektronik, Elektrik Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımına dair diğer detaylar ile sınava dair bilgileri İLANIN TAM METNİNDEN incelemek için Tıklayınız!

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı kapsamında mesleğe toplam 2 kişi alınacak. 2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı yazılı sınavına ise mesleğe alınacak aday sayısının 20 katı kadar aday yani 40 kişi katılabilecek.

2020 Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcısı Alım sürecini takip etmek, diğer adaylarla fikir alışverişinde bulunmak ve sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. Dündar KAYNAK Avatar Dündar KAYNAK dedi ki:

    İş bavrusu