Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı Maaşı Ne Kadar?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı mesleği nedir? Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı maaşı ne kadar?
Milli emlak denetmen yardımcılığı maaşı ne kadar sorusunun yanı sıra bu kariyer mesleğine nasıl giriş yapabiliriz, görev yerleri neresidir ve özlük hakları nelerdir gibi pek çok konuya bu yazımızda açıklık getirdik.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında İl Müdürlükleri bünyesinde görevlendirilen ve Bakanlığı taşra denetim ve kontrol ile görevli olan kariyer meslek mensupları olan Milli Emlak Denetmen Yardımcıları ile Milli Emlak Denetmenlerinin özlük hakları nasıldır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı meslek mensuplarının görev yerleri nerelerdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı a grubu kariyer mesleğine giriş nasıl olmaktadır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı meslek mensuplarının alacakları maaşı ne kadar? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı mesleği ile maaş tutarı bilgisine çalışmamızda ulaşabilirsiniz.
Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Maaşı Ne Kadar?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı Kariyer Mesleğine Giriş Nasıl Olur?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı mesleği Bakanlığın taşrada milli emlak alanında denetim ve kontrol gerçekleştirebilmek gayesiyle istihdam ettiği kariyer meslek grubudur.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı mesleğine girmek isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu kadrolarına girmek isteyenlerin sahip olmaları gereken genel şartlara sahip olması gerekmektedir. Bununla birlikte adayların A grubu kariyer meslekler için mevzuatta belirtilen yaş şartını ve Kurum tarafından öngörülecek olan diğer şartları da sağlıyor olmaları gerekmektedir.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı mesleğinin bir A grubu kariyer meslek olması sebebiyle adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen KPSS A Grubu oturumlarından Bakanlık tarafından talep edilen KPSS puan türlerinde yeterli seviyede puana sahip olmaları gerekmektedir. Bununla beraber adayların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı alımı için belirlenen kontenjanın belirli bir katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer almaları gerekmektedir ki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı sınavlarına katılabilsinler.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı mesleği için sınavlar yazılı ve sözlü mülakat olmak üzere iki aşamalı yapılabilmektedir.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı Meslek Mensuplarının Görev Yerleri Nerelerdir?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı mesleğine alınacak olan adaylar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın şehirlerde kurulu olan İl Müdürlüklerinde görev yapmaktadırlar. Bu bağlamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı meslek mensupları olan denetmenler ve denetmen yardımcıları yerel olarak bulundukları mahal içerisinde denetim ve kontrol gerçekleştirmektedirler.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı Meslek Mensuplarının Özlük Hakları Nasıldır?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı meslek mensupları taşra denetim kariyer meslek mensubudurlar. Bu yönüyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı meslek mensupları diğer taşra kariyer meslek grupları gibi 2200 ek göstergeye tabi olarak görevlerini yerine getirmektedirler.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı Meslek Mensuplarının Maaşı Ne Kadar?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcılığı maaşları yaklaşık olarak 10.700 TL- 13.200 TL civarındadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Giriş Sınavı Kılavuzunu Yayımladı
Milli Emlak kiralama kaç yıllık?
Hazine Taşınmazları en fazla 10 (on) yıl süreyle kiralanabilir.